Marjolein stelt zich voor

Per april komt Marjolein van der Zee – Heinen ons team versterken i.v.m. het zwangerschapsverlof van Brecht. Hieronder stelt ze zichzelf voor:

Hallo (aanstaande) papa’s en mama’s,

Aangezien we elkaar in de komende maanden vast en zeker gaan treffen wil ik mij graag even aan jullie voorstellen. Ik ben Marjolein van der Zee, 29 jaar oud en woon in Sneek samen met mijn man en dochtertje Eva.

Sinds 2016 werk ik als verloskundige in Friesland en de Noordoostpolder en geniet ik elke dag weer van dit mooie vak. Ouders worden, opnieuw of voor de eerste keer, is een mooie en spannende periode met veel veranderingen. Mijn doel is om jullie hierin zo goed mogelijk te begeleiden door jullie vertrouwen en rust te geven, en door zo veel mogelijk ruimte te bieden voor jullie persoonlijke wensen en ideeën tijdens de zwangerschap en bevalling. Deel je vragen en gevoelens gerust, niks is te gek.

Ik hoop jullie snel te ontmoeten!