Cursusaanbod

Van ons krijg je veel informatie over je zwangerschap, bevalling en kraamperiode. Toch is het vaak erg leuk en leerzaam om een zwangerschapscursus te volgen. Je kunt ervaringen uitwisselen met andere zwangeren, krijgt ademhalings- en ontspanningsoefeningen voor de bevalling en veel tips en informatie.

Verschillende soorten cursussen in onze regio:

Kijk welke jou het meeste aanspreekt en schrijf je alvast in. Bij sommige cursussen is het de bedoeling dat de partner altijd meegaat. Bij andere cursussen zal hij (of zij) maar een enkele keer mee kunnen. De startdatum is afhankelijk van het soort cursus dat je volgt. De meeste cursussen starten rond de 24e week. Wanneer je een cursus wilt doen dan kan je bij degene die de cursus aanbiedt informeren wanneer voor jou een goed moment is om te beginnen met de cursus.

Borstvoedingscursus

In onze praktijk wordt elke kwartaal een borstvoedingscursus gegeven door Kraamzus. Dit zijn in totaal twee avonden bij ons op de praktijk. De voor- en nadelen en eventuele problemen bij borstvoeding worden besproken. Deelname aan de cursus vergroot je kennis en daarmee ook de kans van slagen van de borstvoeding. Zie voor informatie over de data: borstvoedingscursus. Aanmelden kan via de website van Kraamzus of bij ons.