Inloopochtend

Een gezellig ochtend samen voor zwangere, moeder, kind(eren) en partners. Voor al je vragen en ervaringen die je wilt delen onder het genot van een kopje koffie of thee.

De inloopochtend organiseren we elke 3’e vrijdag van iedere twee maanden op de praktijk in Akkrum. Van 09:30 uur tot ongeveer 11:30 uur zijn jullie van harte welkom. We proberen iedere inloopochtend een gastspreker uit te nodigen die invulling geeft aan een speciaal thema. De volgende mensen zou je op de verschillende data kunnen treffen:

  • Verloskundige
  • Consultatiebureau verpleegkundige
  • Gastspreker
  • Borstvoedingsdeskundige
  • Draagdoekconsulente

16/11 is de volgende inloopochtend. Margje Hylkema komt als luisterkindwerker vertellen wat ze doet, lees mee:

 

Mijn naam is Margje Hylkema en op vrijdagochtend 16 november zal ik als Luisterkindwerker bij de inloopochtend van It Bertehûs aanwezig zijn.

Wat ik als Luisterkindwerker mag doen, is mij energetisch afstemmen op het onbewuste. Deze zachte methode kan heel waardevol zijn bij o.a. geboorteverwerking, als er bijvoorbeeld een trauma is ontstaan. Dit mogelijke trauma (bij jezelf en/of bij je kindje) kan in de periode in de baarmoeder zijn ontstaan, maar ook tijdens de bevalling of kort na de geboorte. Met een Luisterkind Geboorteverwerking afstemming luister ik op zielsniveau wat er van de geboorte ervaring is blijven hangen, hoe deze voor problemen in het hier en nu zorgt én wat je eraan kunt doen.

Oók als je een miskraam hebt ervaren, of misschien een abortus hebt ondergaan, zou ik een afstemming kunnen maken. Bij deze Luisterkind Levensbrug afstemming kun jij antwoorden krijgen op vragen, waardoor je meer rust kunt ervaren.

En voor stellen die heel graag zwanger willen worden, maar bij wie het helaas nog niet is gelukt, kan een Luisterkind Kinderwens afstemming meer duidelijkheid en inzichten geven. Mogelijk zijn er nog zaken bij jezelf die geheeld mogen worden of waar je eerst mee aan de slag mag, alvorens er meer ruimte komt voor nieuwe dingen. Voor nieuw leven.

Wat ik zelf nog heel hoog op mijn wensenlijstje heb staan, is de Luisterkind Geboortebegeleiding. Deze training ga ik half januari 2019 volgen. Tijdens een aantal afstemmingen in de zwangerschap, wordt er heel voorzichtig contact met het ongeboren kindje gelegd. Ik luister dan of hij of zij vragen heeft, ik stel vragen van de ouders aan het ongeboren kindje en vertel dat de geboorte eraan komt. Op deze mooie manier ontstaat er een fijn samenspel tussen de ouders en hun toekomstige kindje.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je nog meer horen? Op de inloopochtend mag je me al jouw vragen stellen. Als je dan niet kunt en je hebt wél interesse, neem dan gerust contact met me op. Graag beantwoord ik jouw vragen via de mail [email protected] of via de telefoon 06-53142209. Of neem een kijkje op mijn website; www.luistervlinder.nl

Naast het thema is er natuurlijk ruimte voor vragen in een ongedwongen sfeer, extra controle van je zelf of je kindje en misschien leuke contacten!