0566-651146

Ma t/m vr 08.30 – 14.00 uur

06-20966691

Spoedgevallen

0566-651146

Ma t/m vr 08.30 – 14.00 uur

06-20966691

Spoedgevallen

ervaringen van anderen

Wij zijn ontzettend trots op ons werk en waarderen het enorm als cliënten hun ervaring met ons delen. Dit maakt het voor anderen inzichtelijker hoe wij ons werk uitvoeren en voor onszelf om te blijven evalueren of wij de juiste koers varen in de zorg. Hieronder kun je enthousiaste reacties lezen.

Google reviews

Leonie EvinkLeonie Evink
07:42 21 Mar 24
Verloskundepraktijk it Bertehus heeft een super fijn team aan verloskundigen, waar je met al je vragen terecht kan. Na mijn eerste bevallig vond ik het jammer dat het contact ophield en ook na mijn recente bevalling had ik weer datzelfde gevoel. Door het persoonlijke contact met de dames geeft het je veel vertrouwen tijdens en na je zwangerschap en uiteraard gedurende je bevalling! In onze ogen dus echt een aanrader!!Leonie
Vincent de JongVincent de Jong
10:42 10 Aug 21
Sanne van der WalSanne van der Wal
09:35 10 Aug 20
Dankbaar voor de geweldige begeleiding tijdens mijn zwangerschap en rondom de bevalling en kraamweek. Mis het stiekem om langs te komen op controle in de prachtige praktijk in Akkrum. Ik zou deze kundige dames bij It Bertehus 100% aanbevelen aan alle mensen met een kinderwens/zwangerschap etc. Heb het gevoel gehad dat alles bespreekbaar was en heel veel kennis opgedaan door jullie.
Janneke van der WeideJanneke van der Weide
07:13 11 Jul 20
Nelleke Van der ValkNelleke Van der Valk
09:24 29 Jun 20
Gerda WatzemaGerda Watzema
07:23 20 Jun 19
Wij hebben met beide zwangerschappen en bevallingen een heel positieve ervaring met de (enthousiaste) verloskundigen van it Bertehus. De dames van deze kleinschalige praktijk zijn kundig, laagdrempelig (je mag áltijd bellen) en persoonlijk. Wat ik vooral heel mooi vond; ze beginnen met de wens van de zwangere. Ze denken mee hoe ze je hierin het beste kunnen ondersteunen. Op deze manier heb je altijd het gevoel dat je regie hebt over je keuzes. Volgens mij de basis voor een ontspannen zwangerschap en (voorbereiding op) de bevalling.Daarnaast hebben ze leuke thema ochtenden die in deze fase heel interessant kunnen zijn!Kortom, een fijne praktijk die wij zeker aanraden!
Nikki van der WerfNikki van der Werf
13:40 01 Jun 19
Super begeleiding gedurende de zwangerschap(pen), laagdrempelig in contact en niks was te veel. Thuisbezoek omdat een bezoek aan de praktijk niet mogelijk was, geen probleem!Ook een hele fijne thuis bevalling gehad waarbij ik me helemaal op mijn gemak voelde door de fijne begeleiding.Kortom, drie leuke meiden, met een mooie dorpspraktijk, die je echt centraal zetten. Zeker een aanrader!!
Nienke KoopmansNienke Koopmans
22:50 05 Nov 18
Top begeleiding gedurende zwangerschap, bevalling en kraambed. Lieve, betrokken en kundige verloskundigen die de tijd voor je nemen en je een veilig en vertrouwd gevoel geven. Het Bertehûs heb ik ervaren als een heel prettige kleinschalige dorpspraktijk.
js_loader

Wil jij ook je ervaring met ons delen?

Na mijn eerste bevalling vond ik het jammer dat het contact ophield

Verloskundigenpraktijk it Bertehûs heeft een superfijn team aan verloskundigen, waar je met al je vragen terecht kan. Na mijn eerste bevalling vond ik het jammer dat het contact ophield en ook na mijn recente bevalling had ik weer datzelfde gevoel. Door het persoonlijke contact met de dames geeft het je veel vertrouwen tijdens en na je zwangerschap en uiteraard gedurende je bevalling! In onze ogen dus echt een aanrader!!

Leonie Evink, Aldeboarn

Er wordt echt de tijd genomen om zo persoonlijk mogelijke zorg te leveren aan zowel moeder als vader in spé

It Bertehûs is een ontzettend fijne, kleinschalige verloskundigenpraktijk waar echt de tijd wordt genomen om zo persoonlijk mogelijke zorg te leveren aan zowel moeder als vader in spé. Het is ook een innovatieve praktijk waar niet wordt gekeken naar beperkingen, maar altijd wordt gehandeld naar mogelijkheden. Wij hebben een super goede ervaring met alle vier de dames die stuk voor stuk hun vak op een unieke en kundige manier uitvoeren. Maar waar rust, duidelijkheid en een goed luisterend oor wel als rode draad bij allen terugkomen.

Mark Wilbers, De Klamp Leeuwarden

Na mijn eerste bevalling vond ik het jammer dat het contact ophield

Verloskundigenpraktijk it Bertehûs heeft een superfijn team aan verloskundigen, waar je met al je vragen terecht kan. Na mijn eerste bevalling vond ik het jammer dat het contact ophield en ook na mijn recente bevalling had ik weer datzelfde gevoel. Door het persoonlijke contact met de dames geeft het je veel vertrouwen tijdens en na je zwangerschap en uiteraard gedurende je bevalling! In onze ogen dus echt een aanrader!!

Leonie Evink, Aldeboarn

Voor zowel de bevalling als het plaatsen van een spiraaltje kon ik bij it Bertehûs terecht

Bij beide zwangerschappen (2017 en 2019) kwam ik bij it Bertehûs waar ik heel fijn begeleid werd. Ze zijn allemaal aardig en het voelt vertrouwd. Ook voor het plaatsen van een spiraaltje kon ik bij it Bertehus terecht wat ik heel fijn vond.

Johanna Aalberts, Grou

Jullie hebben mij vanaf het begin vertrouwen gegeven

Vanaf het eerste telefoontje een goed gevoel! Rustig, duidelijk en vooral gezellig is wat It Bertehûs voor mij kenmerkt. Jullie hebben mij vanaf het begin vertrouwen gegeven door het laagdrempelige contact en de prettige sfeer op de verschillende locaties. Ook tijdens de bevallingen hebben we jullie kunde en kracht gezien. Op de achtergrond aanwezig en op precies de goede momenten begeleiding bieden. Echt heel fijn!
Powervrouwen ♥

Sharon Rodenburg, Leeuwarden

Ze keken naar mij als persoon en wat ik persoonlijk nodig had

Ik heb een fijne begeleiding van it Bertehûs gehad gedurende de zwangerschap. Je kon al je vragen kwijt, ook als je geen afspraak had, kon je altijd bellen, dit was heel prettig. Met mijn thuisbevalling heeft Marije mij begeleid. Heel rustig en met duidelijke aanwijzingen, waardoor ik de thuisbevalling als heel fijn heb ervaren. Ze keken naar mij als persoon en wat ik persoonlijk nodig had, wat voor mij goed voelde en daar werd naar gehandeld.

Rianne de Jong, Warten

Ze spreken en doen vanuit hun hart!

Ze spreken en doen vanuit hun hart! Ze bieden een luisterend oor en denken met je mee. Je kunt ze altijd bellen voor vragen als je in onzekerheid zit. Ik heb mij op m’n gemak gevoeld voor, tijdens en na de bevalling. In 1 woord een top team!

Marijke van Dijk, Garijp

Meteen na de eerste keer lijkt het alsof ze je al jaren kennen

Kleinschalig, persoonlijk, laagdrempelig, kundig, vriendelijk en enthousiast zijn zo een paar woorden die het Bertehûs en de verloskundigen goed omschrijven. Jij als zwangere staat centraal en dat laten ze blijken door met je mee te denken en passend advies te geven bij jouw wensen. Wat ik erg fijn vond, is dat het meteen na de eerste keer lijkt alsof ze je al jaren kennen, waardoor je ze makkelijk in vertrouwen neemt en met veel plezier naar de praktijk gaat. Ik keek er altijd naar uit om erheen te gaan en vind het jammer dat ik er de komende tijd niet meer heen hoef…
Ga zo door met z’n allen en hopelijk tot ziens!

Laurien Bleuel-Waldram, Reduzum