Echo Friesland

it Bertehûs! Echo Friesland

Echo Friesland: Sinds 2002 bestaat onze warme kleinschalige dorpspraktijk It Bertehûs. Wij zijn een verloskundigenpraktijk in Friesland, waarbij we op twee locaties spreekuur houden, zowel in Akkrum als in Wergea. We werken met drie vaste verloskundigen. Samen vormen we ‘It Bertehûs’! In de loop van de jaren zijn we gevormd tot wie we nu zijn: Anna Rixt, Brecht en Marije. Alle 3 verloskundigen in hart en en nieren.

Een zwangerschap is een hele gebeurtenis in je lijf en je leven. Wij zullen je daarbij zo goed mogelijk begeleiden en informeren. We stemmen onze zorg af op jullie wensen. Wat onze praktijk bijzonder maakt is dat we voor elke vraag bereikbaar zijn en op elk tijdstip van de dag zullen proberen om deze periode voor jullie zorgeloos te laten verlopen.

Het team van verloskundigenpraktijk it Bertehus (Echo Friesland) verleent zorg in midden Friesland. Dit houdt in dat wij verloskundigezorg verlenen in de dorpen tussen de steden Leeuwarden, Heerenveen, Sneek en Drachten.

Verloskundige Anna Rixt Albertsma

Echo Friesland

Sinds 10 jaar runt deze gezellige Friese vroedvrouw de praktijk. Zelf kreeg ze vlot achter elkaar 3 kinderen en daarna is haar plezier in het werk nog groter geworden. Anna Rixt ziet in alles een leuke uitdaging en maakt met haar creativiteit heel veel mogelijk. Anna-Rixt volgt de echo-opleiding in Groningen. In juni mag zij echo’s gaan maken in onze eigen praktijk!

 

Verloskundige Brecht de Goede

Echo Friesland

Sinds 2014 is Brecht een vast gezicht bij it Bertehûs. Per 1 januari 2018 is Brecht tot de maatschap toegetreden. Brecht woont met haar vriend in Wiarda, een nieuwe wijk in Leeuwarden. In mei 2018 mocht Brecht het ervaren om zelf voor het eerst moeder te worden van een zoon. Deze ervaring neemt zij mee in haar werk als verloskundige.

.

Verloskundige Marije Mink

Echo Friesland

Marije is sinds 2017 afgestudeerd verloskundige. Na meerdere stages bij It Bertehûs kon ze gelijk bij de praktijk aan de slag om haar loopbaan te beginnen. Inmiddels na heel wat ervaringen verder komt ze per juli 2018 de maatschap versterken van Anna-Rixt en Brecht. Marije is gestart met de echo-opleiding in Eindhoven. Vanaf juni 2018 hoopt zij de vitaliteitsecho, termijnecho en groeiecho’s bij It Bertehûs in eigen praktijk te kunnen uitvoeren.

 

Aanmelden bij it Bertehûs <kan hier>

Echo Friesland

….. …..